Choose language

Close

Ladda ner Falck Vägasssistansapp

Med Falck kan du känna dig i säkra händer

Falck är Nordens största räddningsorganisation som bland annat tillhandahåller en unik bärgnings- och vägassistanstjänst till företag som äger ett eller flera tyngre fordon. Falck kan assistera er dygnet runt med bärgning, däckskifte och lättare lagningar på plats. Våra bärgare finns alltid tillgängliga dygnet runt, året om.

Ladda ner Falcks Vägassistansapp

I Falcks Vägassistansapp kan du ta del av aktuella trafikhinder och olyckor samt hitta din närmaste bensin-, gas- eller elstation. I appen kan du även hitta Falcks expertråd för en säkrare körning.

Vid behov av vägassistans eller bärgning kan du snabbt, enkelt och smidigt kontakta vår Räddningscentral.

​Falcks Vägasssistansapp innehåller:

• Möjligheten att kontakta vår Räddningscentral
  • Trafikinformation
  • Bensinstationer nära dig
  • Tips & Råd

Ladda ner appen Falck Tungbärgning, så har du alltid hjälpen nära till hands.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bärgning App

Bärgning App iPhone

bärgning app android

​

Falck Sverige

181 87 Lidingö

Tel +46 8 731 40 70

Fax +46 8 767 90 55

Kontakta Falck Sverige

Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användarvänligheten på vår site samt för att målinrikta marknadsföringen. Läs mer om cookies och om hur Du säger nej till cookies. Förfrågningar om hemsidan, vänligen maila webmaster@falcksverige.se