Choose language

Close

Falck Vägassistansapp - din hjälp på vägen

Falck Vägassistans - din hjälp på vägen

Falck är Nordens största räddningsorganisation som bland annat tillhandahåller en unik bärgnings- och vägassistanstjänst till privatpersoner som äger ett fordon.

Falck kan assistera er dygnet runt med bärgning, däckskifte och lättare lagningar på plats. Våra bärgare finns alltid tillgängliga dygnet runt, året om.

Med Falcks Vägassistansapp kan få information om trafikläget

Med Falcks Vägassistansapp app kan du lätt tillkalla hjälp om du skulle behöva bärgning eller assistans. I appen finns även tips och råd där du enkelt kan ta del av Falcks expertråd och filmer för en säkrare körning.

För att du ska kunna planera en säker körning och hålla dig uppdaterad kring trafikläget, kan du även ta del av aktuella trafikhinder och olyckor. Appen innehåller även en kartfunktion så att du lätt kan hitta närmaste bensin-, gas- eller elstation.

Falck Vägassistansapp innehåller:

• Möjligheten att kontakta vår Räddningscentral
  • Trafikinformation
  • Bensinstationer nära dig
  • Tips & Råd

Ladda ner appen Falck, så har du alltid hjälpen nära till hands. Appen finns för både IOS och Android.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

App bärgning

Bärgnings App Iphone

Bärgnings App Android

Falck Sverige

181 87 Lidingö

Tel +46 8 731 40 70

Fax +46 8 767 90 55

Kontakta Falck Sverige

Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användarvänligheten på vår site samt för att målinrikta marknadsföringen. Läs mer om cookies och om hur Du säger nej till cookies. Förfrågningar om hemsidan, vänligen maila webmaster@falcksverige.se