Jobba på Falck

Hos oss gör du skillnad

I din roll hos Falck finns du på plats när människor behöver dig som mest – oavsett om du är i fält eller bakom skrivbordet gör du skillnad. Hos oss arbetar du med verklig påverkan på livet.

I den här sektionen

Lyckas med medkänsla och handling

På Falck bygger du din karriär hos en global leverantör av akutinsatser och hälso- och sjukvård. Du har möjlighet att utvecklas, lära dig nya färdigheter och avancera mellan olika positioner och marknader.

Professionella kollegor som agerar med omtanke

Med medkänsla och professionalism tar vi hand om personer med akut behov – vi tar även hand om varandra, vårt företag och vårt samhälle.

Vi bidrar till ett mer välmående samhälle

Vår framgång bygger på våra kompetenta team som får rätt förutsättningar att utvecklas, varje dag.

På Falck erbjuder vi dig en karriär med ett tydligt syfte, och möjligheten att verkligen göra skillnad.
Ambulance_Sweden_Stockholm_2020 01 - Web_16_9

Varför Falck?

När du börjar jobba på Falck blir du en del av en ambitiös organisation som skapar nya sätt att leverera snabba och effektiva lösningar för akutinsatser och sjukvård. Vi bryr oss om människor och de samhällen där vi är verksamma. Du blir en betrodd medlem i ett professionellt team som bygger på omsorg och som strävar efter att hjälpa människor över hela världen.

Real Life Impact_Najim - Web_16_9

Med verklig påverkan på livet

På Falck är du en del av ett team byggt på omtanke och yrkesskicklighet. Vi har olika kompetenser och personligheter, men vi agerar alltid med omtanke.

Möt våra medarbetare

Utforska vidare