ACT för medarbetare

ACT för medarbetare

Utbildningen riktar sig till medarbetare som lider av arbetsrelaterad stress, har svårt att få livspusslet att gå ihop eller som behöver skapa bättre balans i livet. Utbildningen hålls vid ett öppet kurstillfälle. Vill du i stället beställa den som företagsanpassad, gör du det här.

Aktuella utbildningsdatum

Planering för nästa utbildningstillfälle pågår. 

Om utbildningen

Utbildningen ger teoretiska och praktiska övningar för hur medarbetare kan hantera sådant som hindrar dem från att prestera på topp och ger kunskap om hur de tar itu med problem som påverkar balansen i livet. Inga förkunskaper krävs.

ACT bygger på den beprövade metoden Acceptance and Commitment Training och hjälper medarbetare med att tillämpa strategier och förhållningssätt till de utmaningar som arbetslivet innebär. Det handlar om att ta itu med det som påverkar balansen i livet och få förutsättningar för att öka det psykiska välbefinnandet och uppleva högre livskvalité. 

Pris: 9 240 kronor exklusive moms. Priset avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar.

Företagsanpassad utbildning

Om du vill ha en företagsanpassad utbildning kan den hållas i era lokaler. Kontakta oss för mer information och offert. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.

Övriga villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt från till fyra veckor innan utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden. Fakturering sker innan kursstart med betalningsvillkor om 30 dagar. Vi förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.