MediYoga

MediYoga

MediYogan vänder sig särskilt till medarbetare med stressbesvär, sömnproblem och smärtproblematik. Utbildningen hålls vid fem öppna kurstillfällen. Vill du i stället beställa den som företagsanpassad, gör du det här.

Om utbildningen

Utbildningen består av fem tillfällen av MediYoga på 75 minuter där deltagare får lära sig fokusera på fysiska övningar som kombineras med andningstekniker och meditationer. MediYoga är en terapeutisk yogaform där du tränar på att skapa balans och medvetenhet både fysiskt i kroppen, mentalt och emotionellt. Du får lära dig lyssna inåt - in i kropp och sinne. Yogapassen bygger på den forskning som finns på yogans hälsoeffekter. Kursen innebär praktiska övningar som anpassas efter deltagarens förmåga och utan krav på prestation.

Pris: 6 410 kronor exklusive moms. Priset avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar.

Företagsanpassad utbildning

Om du vill ha en företagsanpassad utbildning kan den hållas i era lokaler. Kontakta oss för mer information och offert. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.

Övriga villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt från till fyra veckor innan utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden. Fakturering sker innan kursstart med betalningsvillkor om 30 dagar. Vi förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.