Livet hos Falck

Hos oss gör du skillnad

Falck strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren. Vi utgörs av +25.000 medarbetare med olika roller, olika erfarenheter och från olika kulturer. Vi har funnits i över hundra år och har därmed över 100 års erfarenhet av att ständigt utveckla oss som organisation för att vara i framkant i det vi gör.

I den här sektionen

Vi finns i alla världsdelar och har verksamheter inom många samhällsbärande funktioner, såsom ambulans, vägassistans, räddningstjänst och företagshälsovård. Detta skapar goda förutsättningar för en karriär präglad av möjligheter till utveckling och trygghet. Du blir en viktig del av ett team och i din yrkesroll kommer du att påverka många fler liv än ditt eget.

Vi agerar med omtanke – vi bryr oss om varandra, vårt uppdrag, människor som behöver oss och samhället i stort.

På Falck är vi stolta över vad vi gör, vilket bidrar till drivkraft och riktning i våra uppdrag. Varje dag går vi till jobbet med löftet om att finnas där när vi behövs. Vi lyckas hålla vårt löfte genom att omsätta omtanke till handlingskraft.

Lyckas med medkänsla och handling

På Falck bygger du din karriär hos en global leverantör av akutinsatser och hälso- och sjukvård. Du har möjlighet att utvecklas, lära dig nya färdigheter och avancera mellan olika positioner och marknader.

Professionella kollegor som agerar med omtanke

Med medkänsla och professionalism tar vi hand om personer med akut behov – vi tar även hand om varandra, vårt företag och vårt samhälle.

Vi bidrar till ett mer välmående samhälle

Vår framgång bygger på våra kompetenta team som får rätt förutsättningar att utvecklas, varje dag.