Vilka vi är

Livet är värdefullt

I en värld som hela tiden förändras utvecklas också människors behov och förväntningar – med undantag för behovet av trygghet och god hälsa. Med våra olika erbjudanden inom hälso- och sjukvård, akutsjukvård och räddningstjänst har vi tagit på oss ett ansvar för att fler människor världen över ska få vara friska och leva ett bra liv.

Människan i centrum för allt vi gör

Genom att hela tiden utforska ny teknik och tänka innovativt kring våra tjänster kan vi ta oss an nya utmaningar och ge allt fler människor tillgång till sjukvård och trygghetsskapande tjänster, varje dag. Vi kombinerar kompetens, erfarenhet och innovation i syfte att göra hälso-och sjukvården mer hållbar och hjälpa människor där de behöver oss, när de behöver oss.

Vårt syfte:

Advance sustainable healthcare to meet people’s changing needs.

För oss innebär kvalitet att arbeta holistiskt med hälsa under hela livet. När vi förebygger eller behandlar skador och sjukdomar ser vi till helheten: kropp, själ, livsstil och hur de påverkar varandra.  Även om människors behov kan förändras är en smidig vårdresa och tillgång till vård av hög kvalitet viktiga för att människor ska känna sig trygga och hålla sig friska.

Omsorg

Vi tar hand om både människa och samhälle, varje dag, i allt vi gör.

Tillförlitlighet

Med vårt internationella team av kompetenta och erfarna medarbetare finns vi där och när du behöver oss.

Med blicken framåt

Vi upptäcker hela tiden nya sätt att göra skillnad för ännu fler.

Ambulance Winning Behaviours Shoot 14 - Web_16_9

Vi är våra medarbetare

Falck består av +25 000 kompetenta och erfarna yrkesmänniskor som arbetar i 26 länder världen över. Vi har en arbetsmiljö som präglas av inkludering och mångfald, men också av styrkan i att kunna finnas där och när du behöver oss. Sjukvård är inget man bara pratar om. Därför kan du lita på oss hela vägen från förebyggande till behandling och akut hjälp i kritiska situationer. Vi bidrar till motståndskraftiga samhällen och arbetar för arbetsplatser med hög säkerhet och mångfald, varje dag.

VÅR KULTUR

Ambulance_Sweden_2020 08 - Web_16_9

Morgondagens lösningar

Vi använder vår djupt grundade förståelse för människors behov för att hela tiden utveckla och tänka innovativt kring våra tjänster, så att vi kan hålla oss i framkant inom hälso- och sjukvård, räddningstjänst och akutsjukvård. Med ny teknik och digitala lösningar kan vi hjälpa ännu fler människor till bättre hälsa och högre livskvalitet. Vi slår oss aldrig till ro, utan söker hela tiden morgondagens lösningar på dagens problem.

Fokus på innovationer

Utforska vidare