Om oss

Vi har arbetat med trygghet och hälsa för både enskilda och samhället i stort i över hundra år. I dag arbetar vi för en mer hållbar hälso- och sjukvård. Målet är att göra livet bättre, tryggare och friskare för fler människor, varje dag.

I den här sektionen

Ambulance_USA_Orange County - Web_16_9 - Web_16_9

En mer hållbar hälso- och sjukvård

Vi kombinerar kompetens, erfarenhet och innovation för att göra hälso- och sjukvården mer hållbar och bättre anpassad till människors olika behov. Vi tar hand om både människa och samhälle i allt vi gör, varje dag.

Vårt löfte

ValueTalk-00001 - Web_16_9 - Web_16_9

Ett friskare liv för fler

Vårt fokus ligger på att hjälpa människor världen över att leva ett längre, bättre och friskare liv – hela vägen från förebyggande insatser till behandling och rehabilitering. 

Våra affärsområden

25,000

skickliga medarbetare i vårt professionella, globala team

26

länder över hela världen

+8 miljoner

räddnings-, hälso- och sjukvårdsinsatser varje år

Falck Drones_2020_in air 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Vi utvecklar framtidens hälso- och sjukvård

Vi arbetar hela tiden för att göra sjukvården bättre genom att optimera och införa ny teknik samt driva på utvecklingen inom hela vår bransch. Vi har gjort det till vårt ansvar att se till att hälso- och sjukvård finns tillgängligt för alla. Och vi kommer aldrig att nöja oss med mindre.

Vår innovationsstrategi

Healthcare_MJP_2585_2 - Web_16_9 - Web_16_9

Handling säger mer än ord

Sjukvård är inget man bara pratar om. Vi anser att våra handlingar säger mer än ord. Det är hur vi agerar som visar vilka vi är.

Läs mer om vår kultur

Utforska vidare