Om oss

Vi har arbetat med trygghet och hälsa för både enskilda och samhället i stort i över hundra år. I dag arbetar vi för en mer hållbar hälso- och sjukvård. Målet är att göra livet bättre, tryggare och friskare för fler människor, varje dag.

I den här sektionen

Free for Use

En mer hållbar hälso- och sjukvård

Vi kombinerar kompetens, erfarenhet och innovation för att göra hälso- och sjukvården mer hållbar och bättre anpassad till människors olika behov. Vi tar hand om både människa och samhälle i allt vi gör, varje dag.

Vårt löfte

Photos from Value Talk 2022. Please check with Falck Global HR about usage rights.

Ett friskare liv för fler

Vårt fokus ligger på att hjälpa människor världen över att leva ett längre, bättre och friskare liv – hela vägen från förebyggande insatser till behandling och rehabilitering. 

Våra affärsområden

+25,000

skickliga medarbetare i vårt professionella, globala team

26

länder över hela världen

+9 miljoner

räddnings-, hälso- och sjukvårdsinsatser

Part of series of new Brand photography 2023 to represent company promise: "Advance sustainable healthcare to meet people's changing needs."

Vi utvecklar framtidens hälso- och sjukvård

Vi arbetar hela tiden för att göra sjukvården bättre genom att optimera och införa ny teknik samt driva på utvecklingen inom hela vår bransch. Vi har gjort det till vårt ansvar att se till att hälso- och sjukvård finns tillgängligt för alla. Och vi kommer aldrig att nöja oss med mindre.

Vår innovationsstrategi

Falck Pulse

Handling säger mer än ord

Sjukvård är inget man bara pratar om. Vi anser att våra handlingar säger mer än ord. Det är hur vi agerar som visar vilka vi är.

Läs mer om vår kultur

Utforska vidare