Hälsa och arbetsliv

Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, utbildningar och tjänster för ett hållbart arbetsliv och privatliv. I Falck Hälsa och arbetsliv ingår fd Previa, Falck Healthcare och Falck Hälsopartner.

Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet

I den här sektionen

Falck healthcare har i över 20 år skapat trygghet i företag, organisationer och försäkringsbolag. Vi ser till att chefer och anställda har någonstans att vända sig för att bli effektivare på sitt arbete och hälsosammare mot sig själva. Det kan innebära samtalsstöd för personalen, psykologbehandlingar för ledningsgruppen, krisstöd när något oväntat skett, eller fysioterapeutbehandlingar för att motverka smärta och förbygga skador.

Vi är idag leverantör till fler än 500 företag, organisationer och försäkringsbolag, och runt 1 miljon människor har på olika sätt möjlighet att använda sig av våra tjänster. 

Healthcare DK FCC 4 - Web_16_9 - Web_16_9

Redan en del av oss?

Trygg Rygg - kliniker över hela landet

Ta del av vårt stora nätverk av terapeuter. Vi finns över hela landet, när och var du än behöver fysisk behandling. Vid behandlingen får du individuella tips och råd på hur du ska förstärka din fysiska funktion och förebygga återkommande eller förvärrade besvär.

Boka behandling

Ease Critical Moments 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Få hjälp och stöd

Telefonjour dygnet runt

Vi har en öppen jour för samtals- och krisstöd, där vi handleder och avlastar er personal. Ring oss när du behöver stöttning vid en kris, eller när det bara kör ihop sig och känns kaotiskt, både privat eller på arbetet. Alla samtal är anonyma gentemot arbetsgivaren.

Läs mer

open office - Web_16_9 - Web_16_9

Företagshälsovård

Falck (fd Previa) är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Här finns expertkompetenser, tjänster och utbildningar som bidrar till en effektivare arbetsplats, engagerade medarbetare och en positiv arbetsmiljö.

Till Falck Hälsa och arbetsliv

 

Utforska vidare